Şiran Sağlık Hizmetleri MYO’nun müdürü Prof.Dr. Halil Yolcu oldu

ŞİRAN (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.07.2022 - 23:50, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:30
 

Şiran Sağlık Hizmetleri MYO’nun müdürü Prof.Dr. Halil Yolcu oldu

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Halil Yolcu atandı.
Gümüşhane Üniversitesi Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Halil Yolcu atandı. Üniversite bünyesinde daha önce farklı birimlerde müdürlük, müdür yardımcılığı, bölüm başkanlığı, anabilim dalı başkanlığı ve koordinatörlük gibi görevlerde bulunan Prof. Dr. Halil Yolcu şimdiye kadar 12 projede görev almış ve 28’i uluslararası olmak üzere, toplam 64 bilimsel yayın yayınladı. İngiltere Newcastle Üniversitesinde bir yıl süre ile araştırma projesi yürüten, İspanya, Yunanistan, Litvanya ve Suriye’de de kısa süreli bilimsel faaliyetlerde bulunan Prof. Dr. Halil Yolcu 10 farklı ülkeyi ziyaret eden Yolcu, Avrupa Komisyonunun en yüksek bütçeli projelerinden olan Horizon projelerinde hakem ve raportör olarak görev aldı, uluslararası ve ulusal kongrelerde kongre heyeti içerisinde yer almış ve birçok uluslararası ve ulusal dergilerde de hakemlik görevi yürüttü.
Gümüşhane Üniversitesi Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Halil Yolcu atandı.

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Halil Yolcu atandı.

Üniversite bünyesinde daha önce farklı birimlerde müdürlük, müdür yardımcılığı, bölüm başkanlığı, anabilim dalı başkanlığı ve koordinatörlük gibi görevlerde bulunan Prof. Dr. Halil Yolcu şimdiye kadar 12 projede görev almış ve 28’i uluslararası olmak üzere, toplam 64 bilimsel yayın yayınladı.

İngiltere Newcastle Üniversitesinde bir yıl süre ile araştırma projesi yürüten, İspanya, Yunanistan, Litvanya ve Suriye’de de kısa süreli bilimsel faaliyetlerde bulunan Prof. Dr. Halil Yolcu 10 farklı ülkeyi ziyaret eden Yolcu, Avrupa Komisyonunun en yüksek bütçeli projelerinden olan Horizon projelerinde hakem ve raportör olarak görev aldı, uluslararası ve ulusal kongrelerde kongre heyeti içerisinde yer almış ve birçok uluslararası ve ulusal dergilerde de hakemlik görevi yürüttü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.